Beweegbare bruggen

Nederland waterland. Van oudsher bepaalt vervoer over water onze infrastructuur. Beweegbare bruggen zijn onmisbare kunstwerken voor zowel het wegverkeer als het waterverkeer. Waterverkeer wordt onderverdeeld in professionele scheepvaart en pleziervaart. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn voor beide verkeerstromen van wezenlijk belang.

Boorsma is specialist in het ontwerpen en engineeren van beweegbare bruggen. Van kleine bruggen tot grote bruggen. En met verschillende type aandrijvingen: zowel elektrohydraulische als elektromechanische bewegingswerken. We adviseren je ook over de civiele onderdelen, zoals de onderbouw en de remmingwerken van een beweegbare brug.

Daarnaast zijn we deskundig in de staalbouw, hierbij kun je denken aan de vallen en het bewegingswerk van de brug. Vanuit die achtergrond en expertise leveren wij een compleet en integraal ontwerp van een beweegbare brug. Inclusief de afstemming van de onderlinge raakvlakken.

Kortom, geen enkele beweegbare brug is ons te moeilijk. Of het nu een basculebrug, hefbrug, draaibrug of andere vorm is: wij werken de brug voor je uit.