Over Boorsma

Onze geschiedenis gaat terug tot 1969. De leidraad van toen is de navigatieapp van vandaag: we zijn nog steeds een multidisciplinair ingenieursbureau dat graag de uitdaging aangaat. Waar klanten één aanspreekpunt hebben. En waar we elkaar nog allemaal kennen.


✓ Multidisciplinair

✓ Eén aanspreekpunt

✓ Uitdaging? Kom maar op!

In 1969 had ir. Kees Boorsma een duidelijk doel. Het oprichten van een multidisciplinair ingenieursbureau waar klanten één aanspreekpunt hebben. Een bureau dat niet snel ‘nee’ zegt. Sterker nog: wij gaan graag de uitdaging aan!

Nu – ruim 50 jaar later – staat dit gedachtegoed nog steeds als een paal boven water. Met zo’n 55 medewerkers werken we met korte lijnen. Zo krijgen onze klanten altijd één projectleider die alle vraagstukken rondom het project coördineert. Op die manier houden wij stevig grip op het eindresultaat.Van breed advies tot specialisme

Soms heeft een klant nog geen helder zicht op het stappenplan. Dan denken we mee in het formuleren van de vraag en geven we breed advies. Wat is er nodig om dit project te laten slagen?

Bij andere trajecten is het bestek juist tot in detail uitgewerkt. Ook dan heb je aan ons een goede compagnon: een specialist die precies weet wat er moet gebeuren. Zo zijn we bijvoorbeeld erkend partner van ProRail.

Svg
Wil je weten wat we kunnen doen?
Bel of mail gerust voor een kennismaking. Een terugbelverzoek achterlaten kan ook door je gegevens achter te laten in het formulier.

Je hoort van ons binnen 1-2 werkdagen.